Farmářská vepřová KÝTA
Maso pochází z uzavřeného farmového chovu z podhůří Novohradských hor, které potěší všechny milovníky kvalitního masa.
Jedná se o křížence plemene Bílé otcovské a Peitrain, linie 48. Maso po porážce zraje v půlkách 3 dny, zavěšené v chladícím boxu. Při tomto procesu dochází k povolení svaloviny a maso je tím pádem měkké a křehké. Maso prodáváme vakuově balené, kde dochází k dalšímu zrání masa. Tento způsob je u vepřového masa velice ojedinělý. Jestli chcete ochutnat kvalitní vyzrálé farmářské vepřové maso, tak neváhejte u nás objednat a vyzkoušet.
Skladování: při teplotě 0 - 3°C
Spotřebujte do 15 dnů po zabalení. Datum spotřeby je uveden na obalu.
Výrobce: SOHORS spol. s r.o., Žár 70, 374 01 Trhové Sviny, IČ: 466 83 941, DIČ: CZ46683941
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.